Kövess minket

Bulvár

A “Pelus” becenevet kapta The Weeknd a stábjától, mert állandóan változtatgatja az ötleteit

Megosztva

Forrás:

Abel Tesfaye aka The Weeknd aka Pelus interjút adott a Billboardnak, melyben többek közt részletesen beszél az érzéseiről az idei Grammy-díjátadót illetően, ahonnan teljesen kihagyták.

Az énekes joggal lepődhetett meg, hogy nem jelölték egyetlen díjra sem, hisz a negyedik, After Hours című albuma 2020 egyik legsikeresebb projektje lett, melyet a fanok és a kritikusok is pozitívan fogadtak. Abel szerint emiatt a döntés olyan érzés volt, mintha hátulról fejberúgták volna. “Mintha a semmiből egyszer csak fejbevágtak volna. Egyértelműen kavarogtak bennem érzések. Nem tudom, hogy szomorúság, vagy düh, de lehet inkább zavarodottság volt, amit éreztem. Válaszokat akartam a kérdéseimre. Úgy voltam vele, hogy mégis mi történt? Mindent jól csináltunk. Azt hiszem nem vagyok egy pökhendi arc, és arrogáns sem. A körülöttem lévő emberek mind azt mondták, hogy tuti jelölve leszek, az egész világ ezt adta a tudomásomra. Úgy éreztem ez az én évem. Nagyon össze voltunk zavarodva” – mondta, majd azt is odaszúrta, hogy eddig mindössze 10 fekete előadó nyert “Legjobb Album” kategóriában a Grammy 61 éves történetében.

A menedzsere, Wassim “Sal” Slaiby hasonlóan vélekedett, szerinte az Amerikai Hanglemez‑akadémia döntőbizottságának transzparensebben kéne működnie.

Nézd, már túltettem magam rajta. Van három Grammy-díjam, amik nem jelentenek semmit, nem toporzékolok, hogy akarok egy Grammy-t, de bele kellett állnom, hogy máskor ilyen ne történhessen meg. Egyébként is rossz köszönőbeszédeket mondok, szóval el is felejthetjük a díjátadókat” – zárta rövidre a témát Abel.

Az interjú során könnyedebb témák is felmerültek, az énekes például elmesélte, hogy a stábja a “Pelus” becenevet adta neki, mivel úgy váltogatja az ötleteit, mint ahogy a pelenkákat kell egy babánál. “Pelusnak hívnak, mert mindig váltogatom az ötleteimet. A kiadóm kreatív-vezetője, La Mar a felelős, hogy fókuszált legyek, például a klipjeimmel, mert ha rajtam múlik, mindig valami mást akarok csinálni, vagy kinézetet akarok váltani, esetleg új zenéket kiadni. A többiek segítenek, hogy ne sodródjak el az árral”

A teljes interjút itt lehet elolvasni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük