Kövess minket

Bulvár

A Photoshopot zseniálisan használó Diddy egyszerűen lekapja a számára kellemetlen embereket az Instára posztolt képeiről

Mi mindenre van ideje a rengeteg névváltoztatás közben.

Megosztva

Forrás:

Azzal eddig is tisztában voltunk, hogy a zenélés mellett Diddy nagyszerű üzletember, továbbá közepes színész, de hogy ekkora Photoshop császár lenne, na azt nem gondoltuk volna. Történt ugyanis, hogy Love tegnap feltöltött egy képet az Instájára „3 király, 3 nagyszerű barát” címmel, melyen JAY-Z, Kendrick Lamar és Nas látható.

[instagram]BejuPCuD77K[/instagram]

Nem is lenne ezzel semmi gond, micsoda nemes gesztus gondolhatnánk mi, átlagos halandók, de ha megkérdeznénk French Montanát, ő nagy valószínűséggel teljesen más véleményen volna. Méghozzá azért, mert ő is szerepelt az eredeti fotón Fabulous társaságában, kettőjüket azonban Diddy jobbnak látta levágni a képről.

[instagram]Bejs47-F8rZ[/instagram]

Az üzenet teljesen egyértelmű: Fab és French egyáltalán nem nagy királyok, sőt, még csak jó spancik sem. Persze, Diddy szerint.

Nem ők az egyetlenek viszont, akik fennakadtak a rap mogul féle cenzúrán. Korábban hasonló sorsa jutott Kylie és Kendall Jenner, illetve Kim Kardashian és Anna Wintour is.

Egy kép a photoshop előtt:

[instagram]BTqC7rFhBbq[/instagram]

És után:

[instagram]BTvEGMOjn_K[/instagram]

Rohadtul nincs senki biztonságban.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés