Kövess minket

Aztaa

A Pornhub új csillaga: egy tajvani matektanár, aki a felnőtt oldalon tartja az óráit

Megosztva

Egy új, nem pornósztár sztár hódít a Pornhub felületén, aki ebből adódóan nem is felnőtt tartalmat gyárt, mégis százezrek rajonganak érte.

Egy lelkes pedagógusról, a tajvani Chang Hsu-ról van szó, aki matektanárként dolgozik és újabban a legnagyobb pornómegosztón oktatja az algebrát, a függvényeket és a további kötelező anyagokat.

Mint a DAZED Focus Taiwan anyagát idéző cikkéből kiderül, Hsu azért regisztrált, hogy a legjobb helyen tudja elérni és edukálni a célközönségét: az éppen felnőttkorba lépő, huszonéves egyetemista fiúkat, akikből – mondanunk sem kell – akad egy pár (millió) az oldalon.

Chang Hsu a changhsumath666 néven van jelen a Pornhubon, ahol a “Play Hard, Study Hard” szlogent használja. A rangsort tekintve remek pozíciót birtokol: jelenleg 585. helyen áll a népszerűségi listán (model rank), videói 1.9 millió összmegtekintést számlálnak, viszont “csak” 7.3 ezer feliratkozója van.

Eddig összesen 226 videót posztolt, egy-egy ilyen anyag – mely felfogható amolyan online tanóraként is – hossza átlagosan 25 és 40 perc közé tehető, ezen túl körülbelül átlagosan 20 ezer megtekintés van a tartalmain.

Forrás: Pornhub / changhsumath666

A tanár a Focus Taiwan lapnak adott interjút, melyben elmondta, hogy 2020 májusában kezdte meg tevékenységét a Pornhubon, nem titkolva a tényt, hogy mindezt egy marketinghúzásnak tartja, ami úgy látszik megtérült, tekintve, hogy sokan jelentkeztek a fizetős, élő óráira is, manapság pedig már 268 ezer dollárt (kb. 86 millió magyar forint) keres évente.

Chang korábban az XVideos oldalon is próbálkozott, ahonnan viszont tiltották, mivel nem felnőtt tartalmat posztolt.

(DAZED)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés