Kövess minket

Aztaa

A „pornó nőknek” volt a legtrendibb pornós kategória tavaly, a Pornhub statisztikái szerint

#metoo

Megosztva

Forrás:

Immáron ötödik alkalommal összesítette a népszerű pornóoldal, a Pornhub a felhasználói szokásokat, kezdve a „látogatási” idő tartamától, egészen a legnépszerűbb színészekig.

A tavalyi évben átlagosan 81 millióan kattintottak naponta az oldalra, ezek az emberek pedig összesen 24,7 milliárd keresést indítottak, hogy megtalálják az ízlésüknek megfelelő szórakozást. A legnépszerűbb kategória tavaly is a leszbikus volt, egyszerűen nem lehet letaszítani a trónról az ollózó lányokat. A második helyet ezúttal a hentai (pornó anime) szerezte meg, ami nagyot ment 2017-ben, hat helyet javított korábbi pozícióján. A bronzérmet szintén egy örök klasszikus, a milf vihette haza, de továbbra is pörögnek a mostoha tesós, és nevelőanyás filmek. 

Forrás: Pornhub

A szexuális zaklatások elleni revolúció és a girl power mozgalmak hullámai a pornót is elérték, hisz a 2017-et meghatározó keresések listáján a „pornó nőknek” kategória végzett az első helyen, megelőzve a Rick and Morty-t (?????), és a Fidget Spinnert (??????). A maszturbálintoknak és maszturbársonykáknak már fontos a minőség is, így a HD-re való keresések is megnőttek idén, a suttogós ASMR és a reneszánszát élő hentai mellett.

Forrás: Pornhub

Végül pedig ámuljunk azon, hogy Kim Kardashian úgy a negyedik legnépszerűbb pornószínésznő, hogy igazából nem is az.

Forrás: Pornhub

Az évösszegzőben itt lehet részletesebben elmélyedni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés