Kövess minket

Bulvár

A Portland Trailblazers játékosa, Evan Turner rommá verné az őt oltogató Twitteres trollt

Már csak az időt és helyszínt kell leegyeztetniük.

Megosztva

Forrás:

Nem túl gyakran fordul elő, hogy egy NBA játékos bármilyen formában reagálna az interneten neki címzett üzenetekre, beszólásokra. Az meg pláne ritka pillanat, amikor egy trollnak felülve valamelyik profi kosaras hosszas fenyegetőzésekbe kezdene a monitor mögül. A Portland Trailblazers bedobója, Evan Turner azonban nem hétköznapi figura; ő bizony beleáll, ha valaki oltogatja a világhálón. Történt ugyanis, hogy tegnap egy bizonyos JakeTheTailg8r nevű Twitter felhasználó kiposztolta jópár olyan ismertebb ember nevét, akiket szívesen elverne, ha netán valahol összefutna valamelyikükkel. Turner is a felpofozandó személyek között szerepelt, a 29 éves játékos viszont elébe ment a dolgoknak, és kihívta a hóra a jó Jake-et.

[twitter]https://twitter.com/thekidet/status/991876976607608832[/twitter]
„Portlandben leszek a nyáron. Menjünk le egy boxterembe, vegyük fel a kesztyűt. Adok neked egy esélyt” – szólt az első, viszonylag nyugodt hangvételű tweet. Ezt aztán, ahogy Turner egyre jobban felhúzta magát, még több, kevésbé nyugodt követte.

[twitter]https://twitter.com/thekidet/status/991832188625739776[/twitter]
„Ez nem egy film. Egyszerűen szétcsaplak. Szemtől-szemben”
– írta a kosaras, majd tovább folytatódott a szájkarate kettőjük között. Jake sem volt rest, elfogadta a kihívást, már csak meg kell találniuk a megfelelő helyet, időpontot az összecsapásra.

Turner idei szezonja erősen közepesre sikeredett – 8,2 pontot átlagolt meccsenként -, talán ezért is van benne ennyi felgyülemlett agresszió.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés