Kövess minket

Aztaa

A Portland Trailblazers sztárja, Damian Lillard két diss trekkel pontozta ki az őt kóstolgató Marvin Bagley-t

Nem várt rap háború bontakozik ki a szemünk előtt.

Megosztva

Forrás:

A már oly’ sokszor elhangzott, „Ki a legjobb emszí az NBA-ben?” kérdéssel kezdetét vette a Marvin Bagley III és Damian Lillard rap-csörte, miután a Sacramento Kings elsőéves bedobója egy tegnapi tévés interjú során freestyle párbajra hívta ki a Portland Trailblazersben játszó kollégáját.

Bagley a Firts Take című műsor vendége volt, ahol szemrebbenés nélkül jelentette ki, hogy saját magát tartja a legtehetségesebb rappernek a ligában, és hogy szavainak nyomatékot is adjon még Damian Lillardot is betalálta.

[twitter]https://twitter.com/FirstTake/status/1141738442965049345[/twitter]
„Imádok zenélni. Nem is lehet kérdés, ki a legjobb az NBA-ben. Természetesen én. Akár ebben a műsorban is megküzdök Lillarddal egy freestyle párbaj keretein belül.” – mondta Bagley, amire aztán a Dame D.O.L.L.A. művésznéven nyomuló kosaras felesleges szájkarate helyett kapásból két diss trekkel válaszolt.

Az elsőként publikált szám elsöprő sikert aratott az interneten: nem egészen öt óra leforgása alatt több mint hatszázezren hallgatták meg és a közönség egybehangzó véleménye szerint a csata már akkor eldőlt, mielőtt még úgy igazából elkezdődött volna.

Lillard viszont nem állt le a szőnyegbombázással, az első diss még ki sem hűlt teljesen, mikor robbant a második, Bye Bye címmel.

Bagley azóta hallgat, így az állás 2-0 Lillardnak.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés