Kövess minket

Bulvár

A Quavo által megvert ékszerész szerint az egész ügy egy nagy félreértés

Közös fotón mutatják, hogy minden oks.

Megosztva

Forrás:

Pont került annak az idei, Grammy-díjátadó környékéről származó verekedős sztorinak a végére, aminek a Migosos Quavo és egy a rappereknek is dolgozó ékszerkészítő, Eric The Jeweler voltak a főszereplői.

Aki lemaradt volna itt egy kis összefoglaló. Quavo és Eric ugyanabban a klubban bulizgattak a Grammy utáni egyik afterpartin, mikor Eric állítólag szóvá tette az ad lib királynak, hogy kollégája és vére, Offset tartozik neki egy kis lécsóval az egyik korábban elkészített ékszerért. Quavónak nem tetszett, hogy szórakozás közben bekóstolják, szóval ő és egy másik forma kiosztottak egy két pofont. Eric könnyebb fejsérülésekkel elmenekült a helyszínről, majd a rendőrséghez fordult. Ezután vált kicsit zavarossá a történet, hisz Quavo ügyvédje szerint nem volt videofelvétel arról, hogy Huncho részt vett volna a lezúzásban, így pedig nehéz lesz bármit is bizonyítani. 

Erre Eric is rájöhetett, hisz nemrég egy Insta fotón pózolt Quavo mellett, a leírásban pedig azt írta, hogy a média felfújta a sztorit, és az egész csak egy nagy félreértés, amit meg is beszéltek a rapperrel, szóval nem tett feljelentést és nem is perel. Azt mondjuk nem cáfolja, hogy megverték volna.

[instagram]Bf4ESldhH6s[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés