Kövess minket

Film

A rák elleni harcra ajánlotta fel Keanu Reeves a Mátrix után kapott gázsija 70%-át

Megosztva

Keanu Reeves már többször bizonyította, hogy Hollywood egyik legjobb fej színésze, a következő történet pedig csak még inkább igazolja ezt az állítást.

1991-ben a húgát, Kimet leukémiával diagnosztizálták, mely a vérképző rendszer rosszindulatú daganatos megbetegedése. Kim 10 évig küzdött a betegséggel és végül meg is gyógyult, Keanu pedig mindent megtett nem csak az ő felépüléséért, de más betegekért is. Mint a LadBible írja Keanu eladta a házát, hogy a húga közelében lehessen, parkolópályára állította a karrierjét, ami miatt el kellett halasztani a Mátrix folytatásait, valamint felajánlotta a Mátrix után kapott gázsija 70%-át a leukémia elleni harcra. A színész egy jótékonysági szervezetet is létrehozott, mely a rákkal küzdő gyermekeknek segít, tette mindezt titokban, úgy, hogy nem ragasztotta hozzá a nevét.

Keanu és Kim nagyon közel állnak egymáshoz, mivel nehéz gyerekkoruk volt. Apjuk elhagyta őket, majd később börtönbe is zárták drogbirtoklás miatt, anyukkal pedig rengeteg helyett megjártak, mielőtt otthonra találtak. A színész amúgy nem csak a családtagjaival, de a munkatársaival is nagyon jólelkűen bánik, volt, hogy motorokat vett a kaszkadőreinek, vagy éppen engedett a gázsijából, csak hogy a többiek többet kaphassanak.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés