Kövess minket

Hiphop

A Rap-a-Lot Records vezetője azt mondta Drake-nek, ne válaszoljon Pusha T diss trekijére

És egyelőre úgy tűnik, Drizzy hallgatott rá.

Megosztva

Forrás:

Továbbra sem válaszolt DrakePusha T meredek diss-jére, a „The Story of Adidon„-ra. A GOOD Music rapper nem csak Drake-et, hanem a családját és a barátait is betámadta a dalon, sokak, köztük Kanye West szerint ez már túlment egy határon. Hasonlóan vélekedik a Rap-a-Lot Records vezetője, J Prince is, aki azt tanácsolta Drake-nek, hogy ne is válaszoljon.

A CEO a DTLR Radiónak adott interjújában elmesélte, hogy telefonon beszélt Drake-kel, és arra kérte, hogy ne vigye tovább a beefet. „Felhívtam ma Drake-et telefonon és megmondtam neki, hogy nem szeretném, ha válaszolnál a diss-re. Nem keveredhetünk disznók közé, mert a disznókból sertések lesznek, azokat pedig levágják.”

Prince szerint Pusha olyanokat is belerángatott a beefbe, akiknek semmi köze az egészhez. „Képzeld el, hogy mi lenne, ha mi összeverekednénk, én meg közben letapiznám az anyád, beütnék egyet az apádnak és a beteg barátodnak is. Nem egyenlő így a küzdelem” – mondta a műsorvezetőnek a kiadóvezető, aki anno Biggie-t próbálta figyelmeztetni, hogy veszélyben az élete.

[twitter]https://twitter.com/ITSDJFLOW/status/1003397584621309953[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés