Kövess minket

Aztaa

A rapperek nem fognak örülni: 9 millió dollár értékben foglaltak le füvet Atlantában

Ki se fér egy képre ennyi gandzsa.

Megosztva

Habár mostanában a “fű” és az “Amerika” szavak főleg akkor szerepeltek egy mondatban mikor legalizálásról volt szó, a drog továbbra is az üldözendő kategóriába tartozik az ország nagyobbik részén. Egy tökéletes példa erre a kettősségre az a hír miszerint a város legnagyobb fűfogásán van túl az atlantai rendőrség.

Igen, az az Atlanta, ahonnan az újhullámos rap több fontos alakja is származik és ahol a helyi kultúrába úgy szívta bele magát a THC, mint Tibi Atya részeges posztjai a magyar fiatalok életébe. A több mint 2700 kilogrammnyi, 9 millió dollár összértékű fogásról úgy nyilatkozott a rendőrfőkapitány-helyettes, hogy valószínűleg a város történelmében még sosem foglaltak le ennyi füvet. Igaz a csempészek klórt is bevtettek a szag elnyomására, de az elővigyázatosság feleslegesnek bizonyult, mivel a hatóságok egy füles alapján intézkedtek.

A szintén déli államból származó Travis Scott nem véletlenül énekelte tehát, hogy: “Don’t you open up that window. If it’s the feds, oh-no-no-no.(via HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Trending