Kövess minket

Hiphop

A rasszizmus és a rendőri korrupció áll Ice Cube új filmjének középpontjában

Mintha csak egy egész estés N.W.A klipről lenne szó.

Megosztva

Forrás:

Ice Cube visszatér! A klasszik rap rajongóit azonban el kell keserítsük, nem a toplistákon robbant az N,W.A alapítótagja, hanem a mozivásznon láthatjuk újra, feltéve persze, ha a most készülő filmje, az Excessive Force egyáltalán eljut Magyarországra. A legendás emszí több sikeres vígjátékban szerepelt az elmúlt évtizedek során, ám ezúttal – tőle talán némileg szokatlan módon – egy thriller forgatásába kezdett, aminek nem csak a forgatókönyvét írja (Jeff Kwatinetz hathatós segítségével), hanem a főszerepét is megkapta. Mondjuk ez nem túl meglepő annak tudatában, hogy az általa vezetett produkciós iroda, a CubeVision, valamint Joe Roth lesz a film producere. Rendezőnek az elsősorban sorozatok készítésében járatos Carl Franklin-t kérték fel.

Sokat nem tudni még a moziról, egyelőre csak egy rövidke szinopszis áll rendelkezésünkre. Eszerint az Excessive Force a clevelandi rendőrségről, és az ott tetten érhető rasszizmusról, illetve korrupcióról szól. A konkrét szereposztásról sem tudunk semmit, azt mondjuk kötve hinnénk, hogy Cube egy rasszista, velejéig korrupt rendőrt alakítana.

Arról aztán pláne nem szól a fáma, hogy mikor kerülhet a mozikba az alkotás. Mindenesetre kíváncsian várjuk a fejleményeket.

(Deadline)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés