Kövess minket

Film

A rendező megerősítette, jön a Squid Game második évada

Megosztva

Hivatalosan is megerősítette a koreai sikersorozat, a Squid Game rendezője, hogy elkészítik a második évadot, részben nézői nyomásra.

A Netflixen rekordot döntő Squid Game, melyben több száz, nagy összegű adósságot felhalmazó játékos fogad el egy különös meghívást, hogy gyerekeknek való, de mégis halálos játékokban mérjék össze a tudásukat, nyitva hagyta a lehetőséget egy folytatásra a befejezésével, plusz a gigasiker miatt pláne várható volt egy a második évadról szóló bejelentés.

A hírt a sorozat forgatókönyvírója és rendezője, Hvang Donghjok erősítette meg az AP Entertainment-nek. Hvang gyakorlatilag azt mondta, hogy a nézők nem hagytak más opciót számára, minthogy folytassa a sztorit.

„Rengeteg szeretet kapunk, de közben nagy nyomás alatt is vagyunk a várakozások miatt a második évaddal kapcsolatban. Igazából úgy érzem, hogy nincs is más választásunk, mint folyatni a sorozatot. Viszont ki tudom jelenteni, hogy lesz második évad, és már itt van a fejemben. Jelenleg a tervező fázisban vagyunk. Még túl korai megmondani, hogy miként és mikor fog folytatódni a sorozat, de egyet megígérhetek, Gi-Hun vissza fog térni, és tesz valamit a világért.”

(Index)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés