Kövess minket

Bulvár

A rendőrség és a Crip tagok se vették komolyan Daz Dillinger fenyegetését Kanye West felé

Már ez a gengszterélet se a régi.

Megosztva

Forrás:

Kanye West fellélegezhet, biztosan nem találják be Crip tagok kaliforniai utcáin, annak ellenére, hogy a Tha Dogg Pound alapító Daz Dillinger erre kérte őket. Az elég egyoldalú beef Ye Trump melletti kiállásával, majd az azt követő, T.I.-al felvett „Ye Vs the People” című dalának egyik sorával indult. Daz nagyon nem élte, hogy Kanye az amerikai elnök mellett szólalt fel, azt meg pláne nem, hogy az új számában a Crip és a Blood tagok békéjéről is rímelt egyet. A Long Beach-i producer és rapper videóüzenetben „tiltotta ki” Ye-t Kaliforniából, annyi könnyítést adott neki, hogy Calabasas városában nem esik bántódása. Daz ezzel párhuzamosan felhívást intézett a Crip tagokhoz, hogy verjék meg a Ye-t.

A reakció nem maradt el, Daz másnap már kézhez is kapta a távolságtartási végzést, sőt Ye állítólag a biztonsági szolgálatát is megerősítette. A Los Angeles-i Megyei Seriff Hivatala utána is nézett a fenyegetésnek, de ahogy a TMZ most írja, nagyon hamar lezárták az ügyet. A bulvároldalnak nyilatkozó belsős forrás szerint a rendőrség üres fenyegetésként értelmezi a Daz által felvett videót, egészen pontosan kocsmai dumaként kezelik.

Na de akkor a Crip tagok nem is töltik a stukkert? Nem, sőt. A TMZ-nek nyilatkozott az LBC Cripek egyik tagja, aki szerint a banda vezetői már rég lefújták a Daz által indított felhívást. A vicc az, hogy ők még csak nem is haragudnak Ye-re, mint a forrás elmondta, ők kifejezetten örülnének, ha Kanye egyszer meglátogatná őket és támogatná a „közösséget”. Daz mindenesetre kirakott egy diss trekit,  „True To The Game Pt. 2.” címmel, szóval kihasználta a hirtelen ráirányuló figyelmet.

[vembed youtube=”NXXvpnD9_Jk” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés