Kövess minket

Hiphop

A rendőrség kérésére törölték Casanova és több másik New York-i rapper fesztiválfellépését

A hatóságok úgy gondolták utcai banda kötődéseik miatt veszélyes fellépniük.

Megosztva

Forrás:

Nem léphetett fel Casanova, és négy másik rapper, Pop Smoke22GZ, Sheff G, és Don Q a hétvégén megrendezett New York-i Rolling Loud fesztiválon, mivel a rendőrség figyelmeztette a szervezőket, hogy utcai bandákkal való kötődéseik miatt veszélyesek.

A hatóságok egy a The Fader birtokába került levél szerint „a közönség épségének érdekében” kérték meg a fesztivál szervezőit, hogy távolítsák el a line upból a szóban forgó rappereket. „A rapperek nevüket adták több erőszakos cselékményhez városszerte, így a New York-i rendőrség véleménye szerint a jelenlétük növelné az erőszak kialakulásának kockázatát” – áll a levélben.

[twitter]https://twitter.com/joecoscarelli/status/1183072242009362433[/twitter]
A Rolling Loud eleget tett a kérésnek és törölték a fellépők névsorából az öt rappert, viszont biztosították őket és menedzsmentjüket, hogy továbbra is kifizetik őket és kapnak lehetőséget más városokban megrendezett Rolling Loud fellépésekre.

[twitter]https://twitter.com/TariqCherif/status/1183044608508518400[/twitter]
Casanova neve amúgy a 6ix9ine perben is felmerült, Tekashi bandatagként hivatkozott a New York-i MC-re. A beoffolt rapper Instagram posztban követelt magának igazságosságot, állítása szerint 2007-ben volt utoljára összetűzése a törvénnyel, szóval nem érti miért tartják veszélyesnek.

(The Fader)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés