Kövess minket

Aztaa

A rendőrségen tett bejelentést egy angol nő, mert nem a kért pizzát vitte ki neki a futár

Mondjuk azt nem árulta el, miben segíthetnének a rendőrök.

Megosztva

Forrás:

Nem akármilyen hangfelvételt tett közzé az essexi rendőrkapitányság hétfőn, hogy felhívja a felesleges bejelentésekre a figyelmet, melyek miatt nem jut elég idejük a tényleges bűncselekményekkel foglalkozni. Az ominózus felvételen egy nagyon dühős nő és egy nagyon nyugodt operátor eszmecseréje hallható egy gombás pizzáról.

„Kirabolt egy kibaszott pizza futár” – kezdte emelkedett hangon a nő, majd részletesen taglalta a szörnyű bűntény minden apró részletét.

„Egy húsimádó pizzát rendeltem. A 18-as számút a kínálatból. Erre azt próbálták beadni nekem, hogy én a nyolcast kértem. Allergiás vagyok a gombára, ezért biztosan tudom, hogy nem a nyolcast rendeltem” – ekkor már szinte kiabált az operátorral, de a katarzis csak ezután következett.

„És most itt ülök a pizzával, rajta egy rakás kibaszott gombával, amit nem ehetek meg. 11,99 fontot fizettem, de nem segít nekem”.

Ekkora unhatta meg a rázúduló panaszáradatot az operátor, és visszakérdezett, hogy mégis mit tehetnének a rendőrök az ügyben, mire a nő azt válaszolta, hogy azt ugyan nem tudja, de szeretné visszakapni a pénzét.

[fbpost]https://www.facebook.com/EssexPoliceUK/videos/1807919749291917/[/fbpost]

A felvétel nyilvánosságra hozatalával akarják a zsaruk felhívni a figyelmet az értelmetlen bejelentésekre, hiszen ezek lényegesen lassítják a munkájukat.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés