Kövess minket

Aztaa

A reptér vécéjében dugta el spanglijait a német rapper lány, mindezt pedig a rendőrség legnagyobb örömére meg is osztotta Instagramján

Nem volt jó döntés.

Megosztva

A 444 hozta le a napokban, hogy a 26 éves, SXTN duó tagjaként is ismert berlini rapper, Juju kisebb kalamajkába keveredett a hét elején.

A frankfurti rendőrség tette közzé, hogy a hétfői napon megszondázták a lányt, akit kábítószer fogyasztásával vádolnak, nem is alaptalanul. Mialatt ugyanis a zenész átutazóban volt, a frankfurti reptér 1-es termináljának mellékhelységében rejtette el a füvét, ezt pedig állítólag végig dokumentálta is Instagram sztorijain keresztül, zöld utat adva ezzel a hatóságoknak, hogy rögtön lecsapjanak rá.

Ha igaz, Juju mindössze két spanglit helyezett el a vécében, a fanjainak pedig azt üzente, ha arra járnak, és netalántán rálelnének a cigikre, akkor nyugodtan gyűjtsék be azokat.

Forrás: Instagram / @jujuvierundvierzig

A rendőrök nem voltak restek, mint azt a DW is megjegyzi, Juju nem realizálta, hogy egy rendőr is van a követői és a sztorit nézők közt, aki hamar értesítette is kollégáit és feletteseit a piti gaztettről. A szervek hamar ki is érkeztek a helyszínre, és kis kutakodást követően megközelítőleg 5 gramm (pontosan 4,6 g) mennyiségű marihuánát meg is találtak, a rapper viszont eddigre már nem tartózkodott ott.

A beszédes Hardcore High című dalt nemrég kiadó, május 31-én debütáló koronggal jelentkező női mc ellen eljárás indult, a nyomozás pedig jelenleg is folyik, hiába, a vádlott a közösségi médiában azt mondja, az egésznek a fele sem igaz.

A lány amúgy valószínűleg drasztikusabb következmények nélkül megúszhatja a dolgot, hiszen a fű használata Németországban köztudottan kevésbé démonizált és nem számít akkora bűncselekménynek, mint például Magyarországon.

Ennek ellenére – ahogy erre a fent hivatkozott cikk is felhívja a figyelmet – a törvények értelmében a fogyasztók nyakába akár 25 ezer eurós, azaz majd 8 millió forint értékű bírságot is varrhatnak, és legfeljebb két év börtönnel büntethetik őket, habár ilyesmi kétség kívül nem vár a lányra, aki legközelebb már egy fokkal biztosan elővigyázatosabb és megfontoltabb lesz, ha a cucc rejtegetéséről van szó. [vembed youtube=”am0_h49kucY” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés