Kövess minket

Film

A Rick és Morty készítői azt szeretnék, ha Kanye West rendezné az egyik epizódot

Ye amúgy is imádja a showt.

Megosztva

Forrás:

Novemberben indul a Rick és Morty negyedik évada, de a sorozat még utána is jó sokáig képernyőn marad, hisz legalább 70 részt rendelt belőle az Adult Swim. A készítők az egyik epizódot most szívesen átadnák Kanye Westnek.

A sorozat atyjai, Dan Harmon és Justin Roiland erről egy a WarnerMedia szórakoztatóipari termékeit bemutató konferencián beszéltek. Valaki megkérdezte tőlük, hogy elgondolkodtak-e már azon, hogy együtt dolgozzanak Kanye Westtel, tekintve, hogy a rapper nagy Rick és Morty fan. Roiland először Ye-t méltatta, majd szimplán felajánlott egy epizódot Westnek, nyugodtan csináljon vele, amit csak szeretne. 

„Ye-vel rokonlelkek vagyunk, ráadásul ő egy géniusz, egy lángész. Ha megkapná a megfelelő támogatást azokhoz az ötletekhez, amik még csak a fejében léteznek, ő lehetne a kibaszott Elon Musk 2.0. Nagyon jó lenne, ha beugranna a stúdióba, esetleg bevállalhatna egy szinkronhangot is. Sőt, adok neki egy epizódot. Ez mostantól hivatalos. Van 70 epizódunk, neki is jut egy. Kanye, tied az egyik epizód…hivatalosan. Isteni lenne”

Kanye sosem rejtette véka alá, mennyire rajong a sorozatért, mikor kiderült, hogy érkezik még 70 rész, Twitteren örömködött és kiemelte, hogy minden részt legalább 5x látott. 41. születésnapjára pedig felesége, Kim Kardashian egy személyre szabott Rick és Morty-s hangüzenettel lepte meg, amit személyesen a sorozat készítői mondtak fel Ye-nek. Nem csodálkoznák tehát, ha Kanye kapna az alkalmon.

[twitter]https://twitter.com/kanyewest/status/994679218356146176[/twitter]

(Hypebeast)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés