Kövess minket

Hiphop

A rövid beef után végre közös dalra áll össze Snoop Dogg és Eminem

Megosztva

Snoop Dogg és Eminem hamarosan kollab dallal jelentkeznek – derült ki egy videóból, amit a hiphop DJ, DJ Whoo Kid posztolt nemrégiben.

Snoop és Shady kapcsolata elég régre vezethető vissza, mindketten Dr. Dre segítségével bontogatták szárnyaikat a karrierjük elején, és kölcsönösen tisztelték egymást, igaz tavaly nyáron kisebb zavar lépett fel kettejük között. Snoop a The Breakfast Club vendégeként tavaly nyáron arról beszélt, hogy számára Eminem nincs ott a top 10 legjobb rapper között, és azt is megemlítette, hogy Dr. Dre nélkül sehol sem lenne Em. Gondolatmenetét azzal zárta, hogy Eminem zenéje nélkül simán tudna élni, neki az aranykor rapperei a legfontosabbak. Eminemet állítása szerint váratlanul érte az utóbbi kijelentés, egyben a hangnemet is kikérte magának, meglepődve konstatálta, hogy egyik barátja mond róla ilyeneket egy interjúban. Ezután született a “Zeus” című dal, mely a detroiti MC decemberben megjelent deluxe lemezére került fel, ebben Snoopnak is beszól. Snoop annyit szúrt vissza, hogy addig jó, amíg Eminem puhány soraira nem válaszol. Ezen a ponton már nem csak a fanok, de a kollégák is egy beef kialakulását érezték a levegőben, Royce Da 5’9″, N.O.R.E., Daz Dillinger, és Joe Budden is arról beszélgettek, hogy lenne-e egyáltalán értelme a két rappernek nyilvánosan keménykedni, ahelyett, hogy megbeszélik a dolgokat a színfalak mögött. Végül valami ilyesmi történhetett, mivel Snoop január elején arról írt egy Instagram kommentben, hogy minden oké közte és Em között. Azóta kiderült, hogy a következő Super Bowl félidei showjában is közösen lépnek fel, most pedig egy kollab dalra is fény derült.

A lenti videón Snoop (természetesen egy cigi kíséretébe) arról beszél Too $hort-tal, hogy ha az emberek meghallják a közös trekket teljesen eldobják majd az agyukat. A videón egy rövid részlet is hallható, vélhetően az érkező közösből, de Em verzéje nincs benne, mindössze pár sor a kaliforniai veterántól. Snoop amúgy novemberben jelenteti meg következő nagylemezét, tehát nem lennénk meglepődve, ha arra kerülne fel a közös.

1 Comment

1 Comments

  1. Pingback: Meglepetés kollab dalra állt össze Eminem és Snoop Dogg – Off Media

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés