Kövess minket

Aztaa

A rövidital kedvelők legújabb kedvence: whiskys fogpiszkáló

Ízesített élvezet.

Megosztva

daneson 6

Rengetegen használnak fogpiszkálót egy-egy étkezés után, de gondoljunk csak arra, hogy például amikor elfogyasztunk egy hatalmas adag pattogatott kukoricát, bármit megtennénk egy csomag fogpiszkálóért. Ha ezek a kis fa rudacskák még ízesítettek is lennének, na, az már maga lenne a mámor!

A Daneson nevű cég úgy gondolta, itt a piaci rés, meg kell alkotni az ízesített fogpiszkálót. Nem kicsiben kezdték a dolgot, és nem is a klasszikus eper – meg meggyízesítéssel próbálkoztak, hanem rögtön egy markáns, füstös ízt, a whisky aromáját választották a nemes feladatra.

Gondoljunk csak bele. Elmegyünk egy ebédre, de még vissza kell mennünk a munkahelyünkre, viszont a hatalmas adag bordához annyira legurítanánk egy pohár whiskyt, hogy arra szavak nincsenek. Na, itt jön képbe a whiskys fogpiszkáló!

Állítólag annyira nem kivehető az illatából, hogy ez most whiskys, de az ízén már határozottan érezhető a szeszesital jellegzetes aromája. Ezért a különleges fogpiszkálóért mindössze 35 dollár 99 centet kérnek (körülbelül 11 ezer forintot). Ennyiért már veszünk egy üveg whiskyt!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés