Kövess minket

Hiphop

A Shady Records egyik producere az új Eminem album elkészültével viccelődött

Nem vicces!

Megosztva

Forrás:

Az egész világ nagyban várja Eminem következő, sorban kilencedik nagylemezét, de egyelőre szinte csak kérdőjelek vannak a projekt körül. Kik lesznek a vendégelőadók, ha lesznek egyáltalán? Egy instant klasszikus lesz, mint a „The Eminem Show„, vagy a „The Marshall Mathers LP” volt, esetleg a poposabb vonalat képviselő „Recovery” vonalat folytatja, ne adj’ Isten egy nagy csalódás lesz, mint az „Encore” volt? És végül a legfontosabb kérdés mind közül, mikor jelenik már végre meg?

Azt biztosan tudjuk, hogy valami készül Eminem háza táján (amellett a P!nk kollab mellett, aminek ténye már ki is szivárgott), hisz 2 Chainz, valamint Allen Hughes is arról beszélt, hogy a projekt valóság, nem beszélve arról, hogy maga Eminem is megerősítette a tényét.

Tegnap úgy tűnt, hogy egy kicsit közelebb kerültünk az igazsághoz, mivel  Denaun Porter, Em Shady Records kiadójának egyik producere egy élő streamben lévő kérdésre, miszerint mi van Eminem új lemezével, azt válaszolta: „Már kész is van, na ehhez mit szóltok?„. Persze a válaszra azonnal felrobbant a chat, és máris jött a logikus, mikor jelenik meg érdeklődés, mire Porter nevetve azt válaszolta: „Szeretnétek ti azt tudni, mi? Szeretnétek tudni mikor jelenik meg. Annyit mondhatok róla, hogy hihetetlen lett!

Na, de ha kész van, akkor már biztos csak a megfelelő pillanatra várnak, hogy bejelentsék, és már jelenhet is meg, igaz? Nem egészen. A Complex magazin ráírt Porterre, hogy fejtse már ki bővebben a streamben elmondottakat, mire a producer azonnal cáfolta a korábbi nyilatkozatát. „Csak trollkodtam. Minden streamnél előjön ez a kérdés, és ha ők trollkodnak velem, akkor én is visszatrollkodok. Olyat mondanék, hogy dolgozunk rajta, azt sose jelenteném ki egymagam, hogy kész van.” 

Hát akkor vissza a kezdővonalhoz skacok, erre még várnunk kell.

[fbpost]https://www.facebook.com/eminem50cent.ru/videos/1160561810642729/[/fbpost]
[fbpost]https://www.facebook.com/eminem50cent.ru/videos/1160715133960730/[/fbpost]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés