Kövess minket

Hiphop

A Simpson család évtizedekkel ezelőtt megjósolta a Cypress Hill szimfónikus zenekari koncertjét

Megosztva

Közel 30 évvel azután, hogy a Simpson család azzal viccelődött, hogy a Cypress Hill véletlenül a Londoni Szimfonikus Zenekart rendelte meg a fellépésére, mivel annyira be voltak tépve, a hip-hop együttes most valóra váltja ezt. A Los Angeles-i kollektíva bejelentette, hogy idén nyáron egy koncert erejéig csatlakozik hozzájuk a 71 tagú zenekar.

A július 10-én a londoni Royal Albert Hallban megrendezésre kerülő koncerten a Cypress Hill a legnagyobb slágereit adja elő. Felcsendül majd az „Insane in the Brain” és az „I Wanna Get High”, a zenekari feldolgozásokon keresztül, amelyeket Troy Miller, az LSO karmestere vezényel. Ez nem lesz totális különlegesség a csapat számára, akik tavaly már adtak néhány koncertet a San Diego-i Szimfonikusokkal. A csapat amúgy maga is poénkodott azzal, hogy a Simpson család kvázi megjósolta a kollabot az 1996-os „Homerpalooza” című epizódjukban, bejelentőposztjukban ugyanis az epizódból idéznek.

A közelgő koncert csak a legújabb példa arra, hogy a Simpson család látszólag megjósolja a jövőt, beleértve azokat az epizódokat, amelyekben Donald Trump bejelentette elnökjelöltségét, és Lady Gaga fellépett a Super Bowlon.

(CoC)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés