Kövess minket

Aztaa

A Simpson Család Kínában!

Pekingben márciusban nyit a világ első Simpsons áruháza.

Megosztva

Amerika leghíresebb családja elhagyja szűkebb otthonát Springfield-et és Kínába költözik. A mese forgalmazója,a 20th Century Fox azt tervezi, hogy  világszerte Simpsons áruházakat nyit, elsőként az ázsiai országban próbálkoznak. Ezen nem is érdemes meglepődni, hiszen Kína hatalmas piacot jelent, a gazdaság rohamosan fejlődik, a vásárlóerő pedig nőttön nő.

The Simpsons már 27 éve szórakoztatja az embereket, de Kínában egészen 2014-ig egy részt sem mutattak be, egy 2006-os epizód miatt. Ebben Homer az országba utazik, és ott keveredik különböző kalandokba. Ez a rész viszont nem nyerte el Kína kommunista vezetésének a tetszését, és betiltották a sorozat vetítését országszerte.

Azóta a kormány megenyhült, így ismét van The Simpsons náluk is. Bár nem a televízióban, mert az Kínában az egyedüli forgalmazó a Sohu nevű internetes csatorna. A sorozat ismét rekordokat dönt és hihetetlenül népszerű, ezt igyekszik a 20th Century Fox is kihasználni.

Pekingben márciusban tervezik egy 250 négyzetméteres áruház megnyitását, ahol több, mint 200 eredeti Simpsons terméket forgalmaznak majd. Ez azonban csak az első lépés, Shanghai-ban is lesz egy, sőt pár éven belül 100 hasonló üzletet szeretnének nyitni világszerte.

(complex.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés