Kövess minket

Hiphop

A Sony lecsapott Cardi B-re

A Bodak Yellow csak a kezdet volt.

Megosztva

Forrás:

Új kiadóhoz igazolt Cardi B, 2017 egyik legfelkapottabb női rappere. A bronxi zenész a Sony/ATV-hez írt alá, akik alatt olyan előadók dolgoznak, mint A$AP Rocky, Alicia Keys, Calvin Harris, Kanye West, vagy éppen Drake. 

A Sony/ATV társelnöke, Rick Krim természetesen igen elismerően beszélt Cardiról, akit egyedinek titulált, mert szerinte ritkán törnek a felszínre hasonlóan különleges előadók. És ez abból a szempontból maximálisan igaz is, hogy a „Bodak Yellow” három hetet töltött a Billboard első helyén, ami korábban még egy női rappernek sem sikerült.

A kiadó egyik másik munkatársa, Jennifer Drake szintén izgatott a közös munka gondolatától, őt Cardi „magamat adom” attitűdje fogta meg.

Cardi B egy őszinte, igazi, frissítő jelenség, és megvan benne a kellő önbizalom, hogy megmondja a véleményét, akármilyen szituációban.Ezért tudnak vele az emberek azonosulni. Örülünk, hogy egy ilyen tehetséges előadóval dolgozhatunk együtt.”

Hogy Cardi karrierje merre megy tovább, az az elkövetkezendő hónapokban kiderül, de addig is nézzük meg tőle kivételesen nem a Bodak Yellow-t.

[vembed youtube=”1nFwjck_bY4″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés