Kövess minket

Aztaa

A Spotify segítségével most megtudhatod, melyik Stranger Things szereplő lennél

Csak öt előadót kell hozzá választanod.

Megosztva

Forrás:

A hatalmas Stranger Things fanok -köztük én is – mostanra már bizonyára végeztek az október 27-én érkezett 2. évaddal, de akad még itt egy kis érdekesség, ha esetleg hiányolnátok Hawkins nem mindennapi lakóit. A legnagyobb zenestreamelő platform, a Spotify az új szezon érkezésének apropóján társult a Netflix-szel, és egy interaktív, ötletes kis játékkal rukkoltak elő, aminek segítségével könnyedén kideríthetjük, melyik karakter hasonlít ránk leginkább a sorozatból zenei ízlésünket tekintve.

Nem kell mást tennünk, mint a 38 felsorolt előadó/banda közül ötöt kiválasztanunk, ezután már indul is a kalkulálás, és másodpercek alatt fény derül az eredményünkre, és megkapjuk a több, mint 50 számos playlistünket. Így hallgathatjuk El “Breakfast Jam”-jeit, Mike “Bassment Beats”-eit, vagy akár a Demogorgon “Upside Downers”-eiből is szemezgethetünk, attól függően, mit dob majd ki eredményül a program.

A kínálat nagyon széles, olyan világhírű együttesek mellett tehetjük le a voksunkat, mint a Nirvana, a Queen, vagy a The Doors, de kattinthatunk Beyoncére, vagy akár a Slipknotra is, sőt, még A$AP Rocky és Kendrick Lamar is helyet kap a listán.

A látványos, Stranger Things hangulatát felidéző, abból kiragadott idézetekkel és aláfestő zenével operáló oldalt itt érhetitek el, és saját Spotify profilotokkal vagy akár anélkül, vendégként is kipróbálhatjátok. Jó szórakozást, irány az Upside Down!

(via Spotify News)


Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés