Kövess minket

Strand Fesztivál

A STRAND fesztivál is maradhat Zamárdiban

Megosztva

A Balaton Sound után most a STRAND fesztiválnak is bizalmat szavazott Zamárdi, így a rendezvény maradhat a már jól bejáratott helyén.

Zamárdi közgyűlése megszavazta, hogy további három évig biztosít helyszínt a STRAND fesztiválnak, utána pedig ismét előveszik a kérdést. Korábban nem volt ilyen biztos, hogy maradhat a fesztivál, hisz az eredeti tervek szerint a Balaton Soundnak és a STRAND-nak is mennie kellett volna, de végül a lakók visszajelzése alapján visszavonták a fesztek kipaterolásáról szóló terveket. A B my Lake nevű elektronikus zenei fesztiválnak viszont biztosan mennie kell.

A STRAND szervezői szerint a elmúlt időszakban évi közel százezer látogatóval az egyik legerősebb vidéki fesztivállá nőtték ki magukat, ahol a hazai koncertkínálat mellett nemzetközi sztárok is szerepelnek. A 2022-es STRAND-ot a korábbi helyszínen, Zamárdi Szabadstrandján tartják meg augusztus 18 és 21 között.

Nemcsak a közönség és a fellépőink körében népszerű helyszín Zamárdi, de a hozzánk eljutott visszajelzések szerint a helyiek és az itt nyaralók is visszavárják a STRAND Fesztivált. A képviselőtestület feltételének eleget téve 2022-ben négynapos fesztivált szervezünk, amelyek utolsó napja ezúttal vasárnapra esik” – mondta Lobenwein Norbert, főszervező, a VOLT Produkció vezetője, hozzátéve, hogy hamarosan jelentkeznek a programmal és a jegyelővétellel kapcsolatos infókkal.

(Index)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés