Kövess minket

Film

A Stranger Things melléksorozat teljesen más lesz, mint az eredeti – állítják a készítők

Megosztva

Most, hogy befejeződött a Stranger Things negyedik évada, a sorozat alkotói, Matt és Ross Duffer kicsit részletesebben is beszéltek a szintén a Netflixre érkező spinoffról.

A Duffer tesók Josh Horowitz Happy Sad Confused nevű podcastjában vendégeskedtek, ahol többek közt elmondták, hogy a Stranger Things melléksorozat „1000%-ban el fog térni” az eredetitől.

Hallottam olyan pletykákat, hogy egy Tizenegy spinoffot készítünk, vagy hogy Steve, esetleg Dustin lesz a főszereplő. Számunkra ezek nem érdekes szcenáriók, mert ezeket már mind kiaknáztuk a fő sorozatban. Órákat töltöttünk ezen karakterek kiépítésével, szóval ez valami teljesen más lesz. A legfontosabb kapocs a történetmesélés milyensége lesz, valamilyen módon kötődni fog a Stranger Things világához, de inkább abban, ahogy meséljük a sztorit” – mondták az alkotók, akik amúgy csak produceri szerepet vállalnának a projektben.

Alapvetően tovább szeretnénk adni a stafétát valakinek, aki tehetséges és lelkes. Még az az ötlet sem tetszik, hogy mi rendezzük a kezdő epizódot, majd lelépünk, furán jönne ki. Ott kell lenned az elejétől a végéig, és találnunk kell valakit, aki ebben partner lehet” – tették hozzá.

A Stranger Things amúgy az ötödik évaddal zárul valamikor a jövőben, a spinoff sorozatnak egyelőre nincs kitűzött megjelenési dátuma.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés