Kövess minket

Film

A Suicide Squad reboot rendezője elárulta kik térnek vissza és kik lesznek az új szereplők a filmben

Jó hosszú a lista.

Megosztva

Forrás:

Mikor tavaly októberben kiderült, hogy a Disney által kirúgott, majd később visszavett James Gunn rendezheti a második Suicide Squad filmet, képregényfanok egyszerre tapsoltak örömükben, hisz Gunn-nál jobb választás nemigen van, ha azt nézzük, hogy A galaxis őrzői-vel már bizonyította, hogy képes zseniális módon életre kelteni antihős karaktereket.

Azóta azt is megtudhattuk, hogy a következő Suicide Squad film nem folytatás, hanem egy reboot lesz, és míg Margot Robbie visszatér Harley Quinn szerepébe, addig Will Smith-t nem láthatjuk ismét  Deadshot-ként, mert nem ér rá, más munkái miatt. Találgatások persze folyamatosan mentek, hogy kikből áll majd az új szerepelőgárda, Gunn viszont most leleplezte a teljes listát, hozzátéve, hogy egyik névhez se kötődjünk túlságosan, utalva arra, hogy valószínűleg a csapat nagy része nem éli túl a filmet. 

Margot Robbie (Harley Quinn), Joel Kinnaman (Rick Flag), Jai Courtney (Captain Boomerang), és Viola Davis (Amanda Waller) tehát visszatérnek az első filmből, de a többieket teljesen lecserélték, az érdekesebb új nevek közt pedig Idris Elba-t, John Cena-t, és Ariana Grandé exét, Pete Davidsont találjuk. Alább a teljes lista. A reboot valamikor 2021-ben érkezik.

[twitter]https://twitter.com/JamesGunn/status/1172598575257346049[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés