Kövess minket

Elektronikus

A suli WC-ben rendezett rave partit a 12 éves angol srác, de a tanárok razziát tartottak, és lefoglalták a felszerelését

LEGENDA

Megosztva

Forrás: Facebook

Elkobozták annak a 12 éves angliai DJ-nek a felszerelését, aki előre megtervezett rave partit rendezett a manchesteri iskolájának fiú WC-jében. 

Cael Bell Snapchaten hirdette meg az eseményt, egy héttel a megrendezése előtt, pontos dátomot és időpontot adott meg, a meghívottak köre pedig a hatodik évfolyamos fiúk voltak. A sloziparti tetőfokán üditőket és csokiszeleteket is osztogattak, a kamasz srác tehát igen komolyan vette az első publikus eseményét, még fényeket is felszerelt a mosdóban.

A rave-et végül fél óra után kapcsolták le hatóságok, akik ezesetben nem a rendőrök, hanem a Szent Antal Katolikus Iskola tanárai voltak. „Azonnal kapcsold ki!” – üvöltötték rá Bellre a tanárok az anyja elmondása szerint, aki férjével együtt csak nevetni tudott a történteken, miután felhívták az iskolából, hogy elmondják, mit tett a fia. A nő a The Mirror-nak nyilatkozva elmondta, hogy számára is gyanús volt, hogy a fia meglepően hamar felkelt, és felöltözve várta az iskolai napot, ami nagyon nem jellemző rá. Megbüntetni nem fogják, szülei szerint csak egy kis örömöt akart csempészni ezekbe a nehéz hétköznapokba, anyja egy Facebook posztban pár videót is közzétett Bellről, ahogy a szobájában gyakorolja a DJ-zést.

[fbpost]https://www.facebook.com/louise.tomlinsonbell/posts/10158017134272371[/fbpost]
(CoC)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés