Kövess minket

Aztaa

A Supreme ellopta a Farmland logóját, a húsipari cég aztán fricskaként szolgáló, saját lookbook fotókkal válaszolt, amiken idős farmer bácsik a modellek

Ügyes húzás.

Megosztva

Forrás: Farmland / Highsnobiety

 A Supreme augusztus 13-án fedte fel a hihetetlenül gazdag, 2018-as őszi-téli kollekciójának darabjait a neten, amiben aztán olyan kis finomságokra leltünk, mint egy több száz dolláros áron futó plüssmaci, egy távirányítós autó, különféle vázák és hamutálak, meg persze egy rakás meleg ruha a hidegebb évszakokra, ahogy illik.

A kabátok, dzsekik, pulóverek, nadrágok mellett egy rakás kollaboráció is érkezett, meg hozzánk csaptak egy seregnyi sapkát is: a klasszikus bogós és S betűs 5 paneleken kívül jött egy farmer anyagú cap, rajta egy bájos, felhős címkével. A fejfedő nem is rossz, annyi csak a bökkenő, hogy a New York-i brand gondolt egyet, majd szépen lekoppintotta a legnagyobb sertés-előállítónak és feldolgozónak, avagy a Farmland Foods-nak a több évtizede használatos logóját, mindezt hivatalos kollabon kívül, azaz az FF beleegyezése nélkül.

A vállalat végül meglepően jól reagálta le az ügyet: augusztus 24-ei tweetjükben ezt írták: Hé, Supreme, az a logó elég ismerősnek tűnik. Lekéstük a megjelenést – mit gondoltok, tudnátok küldeni párat? A poszt alá a #FARMLANDxSUPREME hashtaget mellékelték, a közös munkára való nyitottságuk jeléül. 

Forrás: Twitter

A sztorinak itt viszont még közel sincs vége, a cég tegnap jól rákontrázott az eddigi poénos jófejségre, és Twitteren osztotta meg a nagyvilággal a saját lookbookját, a már említett capekkel a modellek fején, akik komor arcú, deszkás fiatalok helyett ráncos, aranyos farmerpapák voltak természetes környezetükben, az istállónál és egy traktoron csücsülve.

Legközelebb szóljatok, ha készen álltok egy kollabra, megvannak hozzá a tökéletes modelljeink. – szólította meg újra a divatóriást a Farmland csapata, akik külön Instagram oldalt is létrehoztak a fotósorozat népszerűsítése érdekében.

Forrás: Twitter


A Supreme részéről egyelőre nem érkezett válasz, de őket ismerve merünk reménykedni, hogy egyszer megszületik minden eddigi szezon legforróbb, egyben legextrémebb társulása. A Farmlandnek pedig a virslik és a baconok után ideje fejest ugrania a fashion idióta tengerébe is, a humor-és troll-érzékük már megvan hozzá, annyi szent.

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

(Highsnobiety)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés