Kövess minket

Elektronikus

A szamurájok nem szeretik a technot, Bjarki új klipjében!

Az “I Wanna Go Bang” 2015 egyik legnagyobb techno száma volt, és most végre megjelent hozzá a videó is.

Megosztva


Az izlandi producer Bjarki még nyáron jelentette meg a Trip kiadónál az azóta hatalmas karriert befutott számot, így már ideje volt vizuált is készíteni hozzá. A kiadó alapító Nina Kraviz egy interjúban elmesélte, hogy eredetileg hezitált, hogy megjelentesse-e a tracket, ezért először élőben tesztelte a turnéja során. Az emberek megőrültek érte, és még a  dj-k is rendszeresen rákérdeztek a backstageben, hogy kitől van a szám és, hogy mikor jelenik meg, így szinte borítékolható volt a megjelenéskor a siker.

A videóban épp a címadó számot vereti két fiatal, a szomszédban lévő szamuráj nem túl nagy örömére, aki a csendháborítást halálosztással torolja meg. A klip részben saját élményeken alapul, ha elolvassuk Bjarki Facebook posztját, amiben a rajongókon kívül a volt szomszédjának is megköszöni – feltételezhetően azt, hogy nem ölte meg.

Aki élőben is szeretné hallani a számot, annak szerencséje van, ugyanis Bjarki január 8-án lép fel Budapesten, a Corvin Clubban.

I WANNA GO BANG (Music Video)

Thank you for the support in 2015. It’s been a real trip. Here’s the music video for I wanna go bang. Dedicated to all the supporters and my ex-naighbour. Hope he’s living in peace now, as I moved out. -Bjarki #banglovin

Posted by Bjarki on Thursday, December 31, 2015

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés