Kövess minket

Bulvár

A szerelem halott: Angelina Jolie beadta a válókeresetet

Ennyit az álompár státuszról.

Megosztva

Angelina Jolie és Brad Pitt válnak. A keresetet Jolie adta be és a mindenről tudó pletykaoldal a TMZ szerint az indoklásban az áll:

kibékíthetetlen ellentétek alakultak ki a pár között.

Pitt egy igen durva kapuzárási pánikot él át. Az iratok szerint Jolienak elege lett, hogy a színész túl sokat füvezik és iszik és néha még agresszív is, így akár a gyerekeikre is veszélyt jelenthet.

Az igazi indok viszont lehet sokkal prózaibb:

Pitt megcsalta a feleségét, ráadásul nem is egyszer.

Legalábbis a párt ismerő forrásokra hivatkozva erről ír a PageSix. Az 52 éves színész az információk szerint kollégájával Marion Cotillard-al szűrte össze a levet a Szövetségesek című Zemeckis film londoni forgatásán. A forrás állítása szerint Jolie tudta, hogy valami nincs rendben ezért felfogadott egy magánnyomozót, aki beigazolta a félelmét, sőt megtolta azzal, hogy Pitt még egy orosz prostival is lefeküdt. Jolie-nál ez volt az utolsó csepp a pohárban.

A forrás azért kitér arra is, hogy nem csak a megcsalások játszanak szerepet a dologban, hanem az is, hogy egyszerűen mást akarnak az élettől. Brad Pitt továbbra is filmeket szeretne készíteni és élvezi a hollywoodi életmódot, Jolienak viszont már elege van ebből a világból.

Egy biztos: a szerelem halott, így mi remény maradt nekünk?! 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés