Kövess minket

Sziget

A Sziget történetének legnagyobb drogfogása csak még nagyobb lett

Megtalálták a lebukott holland fiatalok kocsiját, dugig tömve droggal.

Megosztva

Forrás: police.hu

Megtalálták a Sziget fesztiválon elfogott két holland drogkereskedő autóját, amelyből tizenhét kilónyi drog került elő. Összesen így mintegy százmillió forint értékű kábítószert foglaltak le tőlük – tájékoztatott honlapján kedd reggel a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Múlt kedden a Sziget fesztiválon két huszonéves holland férfi sátrában és csomagmegőrző széfjében csaknem 2700 ecstasytablettát, 128 gramm – előre porciózott – marihuánát, műanyag fiolákban 451 füves cigit, valamint a drog adagolásához, terjesztéséhez használt tasakokat találtak és foglaltak le. A dílerek 500 db kinyomtatott árlistát is készítettek – idézték fel a közleményben. Úgy buktak le, hogy a biztonságiaknak feltűnt a túl sok ember, aki állandóan a sátrukhoz járt, így aztán szóltak a rendőröknek.

[vembed youtube=”3c9TTvaCHww” ]A rendőrök találtak egy slusszkulcsot is a csomagok között, de az azóta letartóztatott hollandok nem árulták el, hogy hol van az autójuk – közölték. Végül a III. kerületi Reményi Ede utcában megtalálták az autót, amelyből az eredeti fogás többszöröse, egyebek mellett csaknem négyezer ecstasytabletta és műanyag fiolában 15 kilónyi füves cigi került elő. 

A két holland férfinél így összesen – körülbelül százmillió forint értékben – húszezer ezer adag kábítószer volt – olvasható a police.hu oldalon.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés