Kövess minket

Események

A Szigetet a sztárok is szeretik

A fesztiválokon fellépő, nemzetközi előadók is beszavazták a Szigetet a 10 kedvenc fesztiváljuk közé, emellett a“legjobb zenei felhozatal”és a“legjobb európai nagyfesztivál”kategóriában is shortlist-es a Sziget,így azután, hogy eddig már kétszer hozta el kedvenc fesztiválunk a nagy fesztiválok fődíját, most újra az élmezőnyben várja az eredményhirdetést. November 24-től már bérletet is lehet venni a Szigetre, mi több,az első 24 órában vásárlók speciális jegyeket kapnak, amihez egyedi ajándékok járnak.

Megosztva

phoca thumb l MOHA7617
Fotó: sziget photography

Közzétették a döntőbe jutottak listáit a kontinens legjobb fesztiváljainak versenyében. Az idén januárban, immár másodszor elnyert fődíj után, most is minden nevezett kategóriában, sőt a zenészek kedvenceinek listájánis az első tízközött várja a Sziget a Festival Awards eredményhirdetését, ami januárbanlesz, Hollandiában.

A szervezők, azonban már a jövő évi rendezvényt tervezgetik, ami a sorban a 24-ik Sziget lesz, s amire e hónap 24-én déltől már lehet bérleteket vásárolni. Aki pedig az első 24 órában vásárol jegyet, annak egyedi ajándékokkal együtt postázzák a belépőjét. Limitált szériás, csak így beszerezhető pólót és egyedi karszalagot kapnak, na meg egy „aranykártyát”, amivel több kedvező lehetőség közül választhatnak ki egy kedvükre valót, legyen az például elsőbbségi bejutás a fesztiválra vagy belépés a VIP zónába. Az első 24 órában vásárlók továbbá a Szigeten egy exkluzív, zártkörű partin is részt vehetnek majd. De ez még semmi,a leggyorsabbak közt, a garantált ajándékok mellé még 24 spéci nyereménycsomagot (óránként 1-et) is kisorsolnak, amiben “ állandó very VIP” belépő, komplett Szigetes ruhatár, vacsora a backstageben, (ahová csak a zenészek tehetik be a lábukat), és egyéb“nyalánkságok”várják a szerencsés tulajdonosokat. Érdemes tehát sietni, de nem csupán az ajándékok miatt, hanem azért is, mert idén, mint emlékezetes, már több teltházas nap is volt…

Mindenről bővebbet a www.sziget.hu oldalon találsz!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük