Kövess minket

Red (18+)

A szopóturnés olasz modell és a műpéniszű

Minden szépen építgetett karrierben eljön a csúcspont

Megosztva

Paola Saulinóról mi is írtunk, ki nem hagytuk volna. Ő az a hibbant (sérült, nagyszájú) olasz modell, aki megígérte, hogy aki nemmel szavaz az olasz népszavazáson, azt lepippantja, ha győz az igazság. Paola igazsága nem győzött, azért a prosti tartotta a szavát – és a száját, nekiindult, hogy kielégítse lelkes táborát. E-mailban lehetett jelentkezni, most az a hír, 10 ezer férfit vár meleg fogadtatással. A Daily Star Online-nak elmondta, a feltétel az álló farok, merthogy voltak kellemetlen élményei is, például, amikor lankadt szerszámmal találkozott, és búsan elkullogó pácienssel.

50 Cent is lelkesedik:
[instagram]BRgZeCsBaEa[/instagram]

Na most a jó hír, hogy Mohammed Abaddal ez nem történhet meg, tekintve, hogy a férfi egy műpénisszel éli mindennapjait. Az eredetit autóbalesetben vesztette el, amikor 6 éves volt, utána egy húsz centis bionikus péniszt kapott. Ez szó szerint gombnyomásra működik: ha megnyom a heréinél egy gombot, folyadék tölti meg a műpéniszt, és tudja használni. Mohammed ezzel a tökéletes célszerszámmal sem igazán szexel, szóval jelentkezett is Paolánál.


Orálturnés Paola szerint ez belevaló ötlet: „Szívesen kipróbálnám a tudásomat rajta – nyilatkozta. – Sose láttam bionikus péniszt még. Talán nagyobb és jobb lenne, mint egy normális…”

Ha létrejön a nagy találkozás, ígérjük, hogy lélekszakadva rohanunk, és tudósítunk róla!
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés