Kövess minket

Balaton Sound

A tavalyi rekordot közelítette a 2017-es Balaton Sound látogatószáma

Tavalyi rekordját megközelítő, 154 ezres látogatószámmal zárt az idei Balaton Sound elektronikus zenei fesztivál – írták közleményükben a szervezők.

Megosztva

Forrás: MTI Fotó: Bodnár Boglárka

A Sound történetében idén lépett fel a legtöbb világsztár, bemutatkozott a világ egyik legkeresettebb partysorozata, az Elrow, ami a szervezők várakozásainak megfelelően már az első évben rendkívül népszerű új partyhelyszín lett.

Szombaton, mikor Dua Lipa, Kygo és
Erick Morillo is fellépett, teltházas lett a rendezvény, melynek 5 napja alatt az időjárás is igen kedvezően alakult a szervezők szerint. Már az első napon nagy sikert arattak az utcaszínházak, új színfoltot hoztak az óriás medúzák, a dobosok. A vízre épített stégek és a nap mint nap kifutó Party Boat is teltházzal üzemelt, népszerűek voltak a vízi sportok is.

A
Balaton Sound Magyarország kiemelt turisztikai eseménye, nem csupán zenei fesztivál, hanem fontos “turisztikai mágnes”, amelynek több mint 150 ezer látogatója jórészt európai országokból érkezik, így fontos szerepet játszik a Balaton nemzetközi népszerűsítésében is.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.