Kövess minket

Aztaa

A televíziós tudósító mögött táncoló kissrác a mai nap legnagyobb formája

Vészterhes időket élnek a lakosok az Amerikai Egyesült Államok déli részein. A hatalmas esőzéseket követő áradások miatt van gond, nem is kicsi, de van, akit ez egyáltalán nem zavar. Sőt!

Megosztva

Mai mottónk: legyen tánc!

Sokan álmodoznak arról, hogy egyszer képernyőre kerülnek egy tv-műsorban, hiszen, mint tudjuk a 15 perc hírnév mindenkinek jár. Van, aki bármit megtenne, hogy elérje a kitűzött célt és van, aki egyszerűen csak túl laza és pikk-pakk megoldja.

Mint ez a louisiana-i kisfiú, akit a jelek szerint cseppet sem keserített el, hogy szinte az egész városa vízben úszik, óriási nehézségeket okozva az ott lakóknak.

Hétfőn egy televíziós stáb érkezett Baton Rouge-ba, hogy az áldatlan állapotokról tudósítson, amikor élő, egyenes adásban, a munkáját végző Justin Jaggers riporter mögött felbukkant egy kissrác, aki aztán, ahogy mondani szokták: ellopta a show. A fiú ugyanis táncba kezdett – nem is akármilyenbe – , és nem is hagyta abba egészen a bejelentkezés végéig.

[vembed youtube=”TzMarDwGHIY” ]

Láthatóan mindent kiadott magából, precízen kiszámított mozdulataiba beletette szívét-lelkét. Az eredmény pedig magáért beszél.

Egy igaz sztár született az esőfelhők alatt.

Ja, és legyen tánc!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés