Kövess minket

Aztaa

A tetoválás szent oldala

Igen, a lelkipásztorok is varrathatnak magukra!

Megosztva

Nadia Bolz Weber 012

Általában a tetoválást és a vallást maximum annyiban szokták összekötni az emberek, hogy nagyon sokan tetováltatnak magukra valamilyen vallási jelképet. Azonban még tetovált lelkipásztort nem igen láthattunk, és Nadia Bolz-Weber nem csak ebben tűnik ki a társai közül.

Első ránézésre inkább mondanánk feminista lázadónak, mintsem evangélikus lelkipásztornak, azonban annyi csavar van a történetben, hogy Nadia nem volt mindig Isten szolgája. Pont egy nagyon szétcsúszott este után jelent meg előtte Isten, aki, ahogy ő mondja, „kihúzta” a gödörből, és megmutatta neki a helyes utat. A nő egy igen különleges templom és gyülekezet tagja. A House For All Sinners & Saints szívesen fogad minden olyan megtérni vágyó fiatalt, legyenek melegek, queerek, alkoholisták vagy bármilyen nemből és vallásból valók, akik kezdeni akarnak valamit az életükkel.

Nadia 17 éves korában tetováltatott először, és azóta számtalan minta került fel a testére. Sokáig az alkohol és a drogok rabja volt, ám találkozott egy férfival, aki két gyermekével megváltoztatta az életét. Mégsem ez volt az, ami a vallási pályára késztette.. Sokáig humoristaként dolgozott, de 2004-ben egy nagyon kedves barátja öngyilkos lett. Ekkor döntött úgy, hogy megalapítja saját gyülekezetét.

Nadia tetoválásai főként vallási témájúak, több angyal és szent borítja karjait és mellkasát, amit nagyon ritkán rejt ruha alá. A nő próbál segítséget nyújtani a hasonló helyzetben lévőknek, könyvei elég kelendőek, hiszen kendőzetlenül vall minden nehézségéről és a gyülekezetéről.

Naddiaa

D3 61511383185352

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés