Kövess minket

Bulvár

A The Game szerint túl lett reagálva Cardi B Crips oltása

A rapper Cardi oldalán.

Megosztva

Forrás:

A hónap elején kínos szituációba került Cardi B, mikor Instagramon egy kék kabátban pózolt, a kép leírásához pedig azt írta: Utálom a kéket, de ez a kabát eléggé adja„. A poszt elsőre simán divattal kapcsolatos megnyilatkozásnak tűnhet, de a kék színt vérükkel védő Crips bandatagok nagyon magukra vették. Cardi B, ezt nem fogjuk hagyni, be ne tedd a lábad LA-be” – típusú kommentek érkeztek nagyon hamar a poszt alá, legalábbis addig, míg Cardi el nem tüntette a leírást, és le nem tiltotta a kommentelést alatta. 

A dolgot bonyolította, hogy pont az előző hétvégén lépett fel a rapper csaj LA-ben, ami mint tudjuk a Crips valódi otthona. A fenyegetések miatt a fellépéseknek helyet adó klubok megerősítették a biztonsági szolgálataikat, mivel a bulikat nem akarták lemondani. A balhé szerencsére elmaradt, és ennek a Cardihoz hasonlóan szintén Bloods bandához köthető The Game is örült, akit a TMZ egyik lesifotósa kapott el Offset menyasszonyának egyik haknija előtt. A comptoni rapper kifejtette, hogy tényleg veszélyes belekarmolni a Crips-be, de az egész dolog kicsit fel volt fújva szerinte.

„Elég veszélyes dolog ez. De beszéltem Cardival, és érti, hogyan mennek a dolgok itt LA-ben. Ennek ellenére, ő saját magát adja, és ezt tisztelni kell. Egy csomó ember nem érti, hogy emögött a bandázás mögött saját politikai rendszer van. Kedvelem Cardit, és a zenéjét is szeretem. Kedvelem azt, amit képvisel. Saját magát és a városát képviseli, és mindenki, aki ezt felfújja, annak le kéne nyugodnia. Nem akart ő rosszat. Ő egy teljesen másik oldalát képviseli Amerikának, mi pedig megint egy másik oldalát.” – összegezte kicsit keleti / nyugati partosan a vitát.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés