Kövess minket

Hiphop

A Top Dawg kiadó vezetője legalább 2 új lemezt ígér még idénre

De lehet lesz az 4 is.

Megosztva

Forrás:

A 2018-as év még nem annyira átütő a Top Dawg Entertainment (TDE) számára, mint a tavalyi volt, de a kiadó vezetője, Anthony „Top Dawg” Tiffith ígéret tett rá, hogy megpróbálják behozni a lemaradást. A ’17-es lemezek közt Kendrick Lamar „DAMN.”-jét, és SZA „Ctrl„-ját találjuk, két albumot, mely a kritikusoknál és a rajongóknál is betaláltak, emellett pedig szép eladásokat produkáltak. Idén eddig a frissen szerződtetett SiR „November” című lemezét és Jay Rock harmadik albumát, a Redemption-t találjuk, két projektet, melyek megérdemlik a figyelmet, mégsem robbantak akkorát, mint az előbb említett tavalyi cumók.


[vembed youtube=”qZwEZOuSEI8″ ]
[vembed youtube=”JrO46CJd9ns” ]Jön viszont az év második fele, ahol Anthony állítása szerint legalább 2 albumot ki fognak adni, sőt ő azon van, hogy a 2-ből 4 legyen. Ezt egy rajongói kérdésre válaszolva mondta Twitteren.

[twitter]https://twitter.com/dangerookipawaa/status/1034997470164475905[/twitter]
Ebből az egyik szinte biztosan Schoolboy Q friss anyaga lesz, ami az utolsó infók szerint 90-95%-os készültségnél jár, a rapper pedig stúdióban lőtt Insta posztokkal próbálja felhypeolni a fanjait. A másik (3?) lemez egyelőre elég kérdőjeles, Kendrick, SZA, Jay Rock elég lehetetlennek tűnnek, de egy Isaiah Rashad, vagy Ab-Soul cumó simán benne van a pakliban.

(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés