Kövess minket

Bulvár

A Travis Scott burger bojkottálására buzdít az egészséges táplálkozásra váltó NLE Choppa

Megosztva

Forrás:

Komoly változásokon esett át a közelmúltban a még mindig csak 17. életévében lévő NLE Choppa: a Shotta Flow-rapper növényi alapú étrendre váltott és most mindenkit az egészséges táplálkozásra buzdít.

Így – önmarketing szempontjából is – szinte adta magát a tény, hogy beleszáll az általunk is többször feldolgozott La Flame x McDonald’s kollaboráció részét képező Travis Scott-burgerbe, amivel kapcsolatban amúgy is többen ellenvéleményt fogalmaztak már meg, azzal érvelve, hogy az Egyesült Államok elhízási problémáján és rossz táplálkozási szokásain nem sokat segít, ha a világ egyik leghíresebb rappere egy egészségtelen szendvicshez adja a nevét.

A memphisi mc négy napja szólította fel Twitteren a követőit arra, hogy fogyasszanak egészséges ételeket és ha lehet, kerüljék az igen népszerű Travis burgert.

„Táplálkozzatok egészségesen, a kaja amit fogyasztatok a mentális állapototokra is kihat” – írta, majd egy következő tweetben így folytatta: „Tegyétek le a Travis Scott-burgert, menjetek inkább termelői piacra, egyetek zöldségeket és növényi alapú ételeket.” 

Amikor egy rajongó válaszban felvetette, hogy neki nem jöttek át túlságosan a növényi alapú élelmiszerek, NLE így felelt:

„Csak hozzászoktál a túl sok szemét fogyasztásához. Méregtelenítsd a tested és táplálkozz helyesen.”
[twitter]https://twitter.com/a_hollidayy/status/1304820837787238401[/twitter]

A sztorinak itt aztán nem lett vége, Choppa a minap egy videóban reagált azon vádakra, miszerint ő csak utálkozik és a Travis-hullám meglovagolásával akar hasznot húzni az egészből:
„Azt mondják, hogy hater vagyok, csupán azért, mert megmondtam valakinek, hogy ne egyen olyan szart, ami nem jó neki. Nevezzetek inkább támogatónak. Ne egyetek McDonald’s-os kaját, az a cucc emberhúsból van, nem is igazi étel. Megnézhetitek YouTube-on is, hogy mi is az igazából amit enni akartok, találtak már emberhúst a darálójukban. Csak mondom, még dühös sem vagyok, csupán törődöm veletek, nem utálkozom.”

Miután a rapper tisztázta, hogy nem Travis ellen van, megmutatta a nagyvilágnak házi kiskertjét, ahol épp uborkát és dinnyét termeszt, merthogy tényleg ennyire komolyan gondolja az egészet:

És ez még nem minden, az igen kemény tartalmú szövegeiről is híres mc azt is elhintette kicsit több mint egy hete, hogy nem rappel többé erőszakról, vagy bármilyen erőszakos dologról – ennek tudatában kíváncsian várjuk új kislemezét és albumát.

A karantén alatti bezártságban 180 fokos fordulatot vevő Choppa tehát nem csak dobálózik a szavakkal, valóban a változás útjára lépett, olyannyira, hogy még a meditációban is sikerült elmélyülnie és a négy őselemmel is kezd egész jó kapcsolatot ápolni: nemrég például vizet mozgatott az energiáival és tüzet is kreált. (Zárójel: posztját a #hoodavatar hashtaggel látta el.)

Konklúzió: előbb lesz termelői piacon vásárolható Choppa-csíra és Avatar: az utolsó léghajlító epizód vele a főszerepben, mint NLE x Meki kollab, és ez talán jól is van így.

(HipHopDX / HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük