Kövess minket

Film

A „Tűnj el!” rendezője fekete Ku-Klux-Klan tagról forgatja következő filmjét

Végre egy film amihez tényleg illik Kanye West Black Skinhead-je.

Megosztva

Forrás:

Jordan Peele első filmje, a „Tűnj el!” című horror sikere után abban a szerencsés helyzetben van, hogy válogathat a projektek, és a rengeteg felmerülő lehetőség között. A rendező már visszautasított egy élőszereplős Akira feldolgozást, egy HBO-s sorozatért cserébe, de most úgy tűnik megvan a következő nagyfilmes projektje is. 

Peele a tervek szerint Spike Lee-vel fog együtt dolgozni egy afroamerikai férfi igaz története által inspirált mozin, mely arról szól, hogyan jutott be a Ku-Klux-Klan legbelsőbb köreibe, bőrszíne ellenére – írja a The Hollywood Reporter

Black Klansman névre keresztelt mozi Ron Stallworth colorádói rendőr sztoriját meséli el, ki egy újsághirdetésen keresztül jelentkezett a KKK soraiba, majd később annyira jóba lett a tagokkal, hogy a helyi klán vezetőjévé lépett elő. Ron személyes találkozókra, mindig egyik fehér kollégáját küldte ki, de telefonon keresztül ő tartotta a kapcsolatot a tagokkal. A férfi a beépülés során több keresztégetést, és egyéb tevékenységet is szabotált.

Főszereplőnek Denzel Washington fiát, John David Washington-t szemelték ki, a forgatókönyv pedig Stallworth önéletrajzi könyve alapján készül.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés