Kövess minket

Hiphop

A „Tupac él!” hívők továbbra sem engedik el a rappert, és újabb videókkal próbálják bizonyítani, hogy nem halt meg

Az összeesküvés-elméletek köszönik, jól vannak.

Megosztva

Tupac Shakur tragikus halála máig nem hagy nyugodni csomó rajongót, és ez néha őrült teóriákban csúcsosodik ki, még közel 25 évvel a halála után is. A rapper 1996 szeptemberében kapott végzetes lövéseket egy Las Vegas-i piros lámpánál, az ügyében nyomozó rendőrök szerint a Crips bandatag Orlando Anderson által, majd napokkal később a kórházban halt bele a sérüléseibe, de ez a sztori nem mindenkit győzött meg, és vannak, akik saját hipotizéseket állítanak fel. 

Ezekből már készítettünk korábban gyűjtést, az évek alatt felmerült Biggie és Diddy neve a lehetséges gyilkosok közt, ahogy többen az azóta börtönben csücsülő Suge Knightot tartják az igazi elkövetőnek, mégis talán a legizgalmasabb, és egyben legőrültebb teória az, hogy Tupac igazából megrendezte a halálát, és még mindig él, csak Kubában, Puerto Ricóban, vagy ki tudja hol bujkál. Ez egy rendre előbukkanó sztori, amit amúgy a korábbi Death Row Records főnök, Suge Knight, és a fia is oszt. A hardcore Pac rajongók egy körének tehát ez a saját UFO kutatása, mindig találnak új „bizonyítékokat”, mindig előkerül egy-egy homályos kép, valami kopasz fekete férfiről, aki ki más is lehetne, mint az elhunyt bujkáló rapper. Ehhez a csoporthoz tartozik a MrMakaveli nevű YouTuber is, aki archív Tupac klipek, interjúk, felvételek mellett, random összeesküvéseket is feltölt a csatornájára.

Itt van például az „Ez 2Pac lenne 48 évesen? Ugye, hogy a szemek mindent elárulnak (2020)” című videója, ami valójában csak egy sima kép valami formáról, aki úgyahogy hasonlít a halott rapperre, és egyben időutazó is, hisz még csak 2019 van.

De MrMakaveli legnézettebb videója (21 ezer katt) szintén egy a Tupac él hívőknek reményt adó alkotás, melyben felmerült, hogy a rapper a lelövése előtti órákban elhaladt a saját hasonmása mellett az MGM Grand Hotelben. A teória szerint tehát ezt az alteregót lőtték le valójában, miközben 2Pac máig köztünk jár, és ki tudja, lehet épp az új Sör és Fű dalt hallgatja Berettyóújfaluban.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés