Kövess minket

Aztaa

A UFC elnöke megerősítette, tárgyalnak Floyd Mayweather ketrecharcáról

Nem véletlenül Money a beceneve.

Megosztva

Forrás:

Nem, najó talán, nem-nem, najóóóó talán – gyakorlatilag ez megy Floyd Mayweather visszatérése körül az elmúlt hetekben, miután a veretlen, de hivatalosan visszavonult bokszolóról először azt híresztelték, hogy bevállal még egy bokszmeccset, majd miután ezt cáfolta, kiderült, hogy a UFC-vel tárgyal egy esetleges ketrecharcról.

A UFC megkeresése ráadásul nem is valamiféle bulvárkacsa, Floyd saját maga állította egy livestreamben, hogy 1 milliárd dollárt ajánlottak neki, ha ismét beáll bunyózni, csak ezúttal a nyolcszög alakú ketrecben. A volt bokszoló  a videójában nem zárta ki egyértelműen a UFC-s bunyók bevállalását, igaz igent sem mondott, csak kiemelte, hogy három-négy meccs után már szaladna is a zsozsóval. 

A UFC elnöke, Dana White is megszólalt azóta az ügyben. Az ESPN-nek nyilatkozva elmondta, hogy igen, tényleg elindult Floyddal a diskurzus egy UFC-s egyezség megkötéséről.

“A hír igaz. Beszélt Floyd valaha olyan dologról, ami ne lett volna igaz? Általában elszólja magát, mikor a médiában szerepel, de azok a dolgok később valósággá is válnak. Szeretnénk Floyddal együttműködni. Reálisan nézve is van esélye az egyezségnek. Ha a Mayweather vs. McGregor meccs összejött, bármi megtörténhet” – mondta magabiztosan White.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.