Kövess minket

Aztaa

A vádlottak padján próbálta lepasszolni a herbált Debrecenben, de pechjére a mögötte ülő őrök nem voltak vakok

Can’t Knock the Hustle!

Megosztva

Forrás:

Elítélt egy férfit a Debreceni bíróság, amiért a vádlottak padján próbált drogot átadni tettestársának még tavaly. A Debreceni Törvényszék közleménye szerint F. Á. vádlott és S. J. ellen egy lopási ügyben tartott tárgyalást a Debreceni Járásbíróság, melynek mindketten vádlottjai voltak. A tárgyalást megelőzően az akkor szabadlábon védekező F. Á. és az előzetes letartóztatásban lévő S. J. is a folyosón várakozott, a BV őrökkel együtt. A vádlott várakozás közben elővette zsebéből a becsomagolt kábítószert és társa felé mutatta, jelezve, hogy azt neki hozta.

A tárgyalás alatt egymás mellett ültek a vádlottak padján, a büntetés-végrehajtási őrök pedig mögöttük foglaltak helyet. Tárgyalás közben F. Á. kihasználva, hogy nem őket figyelik, elővette zsebéből a kábítószert. A „szintetikus kannabinoid” a bírósági tárgyalásra szóló idézésbe volt becsomagolva. F. Á. ökölbe szorította kezét, benne a csomaggal, S.J. combjára helyezte, majd egyre közelebb húzódott társához, hogy átadhassa. Ez azonban nem sikerült, az egyik őr ugyanis észrevette és felszólította a még bíróságon is trükköző férfit, hogy adja át neki a tenyerében rejtegetett csomagot. A tárgyalás félbeszakadt, a bíró értesítette a rendőrséget, akik aztán a helyszínen lefoglalták a kábítószert.

A béna dílert 4 hónap fogházbüntetésre és 1 év közügyektől eltiltásra ítélték, és az eljárás költségét is meg kell térítenie.

(Index)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés