Kövess minket

Aztaa

A valaha kapott legrosszabb karácsonyi ajándékok

Jimmy Fallon a nézőket faggatta.

Megosztva

Karácsony közeledtével mindenkiben felelevenednek a jó és rossz emlékek. Sokan az elmúlt évekből tanulnak, és előre megkérdezik a szeretteiket, hogy mit is szeretnének ajándékba kapni, de vannak olyanok is, akik bíznak a kreativitásukban. Jimmy Fallon, a Tonight Show műsorvezetője arra kérte a nézőit, hogy írják le, hogy mik voltak a valaha kapott legrosszabb karácsonyi ajándékaik. Hát mit ne mondjuk, kapott érdekes válaszokat.
[vembed youtube=”rRqAy051oec” ]
A rajongók a Twitteren oszthatták meg a #WorstGiftEver hashtaggel a negatív élményeiket. Volt olyan, aki botsáskát kapott, de az elpusztult addig, amíg a kisállat kereskedésből eljutott hozzá. Akadt egy olyan néző is, akinek két éve lejárt koncertjegyeket hozott a Jézuska, de abszolút kedvencünk az a srác, aki a The Ugly Little Boy (A csúnya kisfiú) című könyvet kapta nagyszüleitől.

Inkább gondoljátok át kétszer is, hogy mit vesztek a családtagjaitoknak karácsonyra, de az a legjobb, ha megkérdezitek őket, mit is szeretnének igazán. Ti kaptatok már igazán borzasztó ajándékot?

A műsorban beküldött egyik üzenet szerint, a néző egy doboz Advilt (fájdalomcsillapító) kapott karácsonyra a nagymamájától, mert egy héttel ezelőtt fájt a feje. Boldog Karácsonyt!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés