Kövess minket

Aztaa

A vasárnapi el Clásicón Drake OVO-s bagoly logója is feltűnik majd

Megosztva

Holnap délután kerül megrendezésre a 2022-2023-as szezon első el Clásicója, ha valaki esetleg nem tudná, a spanyol labdarúgó bajnokság csúcsrangadójáról van szó, melyen az éllovas Barcelona csapata az őt üldöző, jelenleg rosszabb gólkülönbsége miatt második helyezett Real Madrid otthonába látogat. A katalán klub mezére ezúttal azonban nem főszponzorának, a svéd Spotify-nak a logója, hanem Drake OVO Soundos baglya kerül, a kanadai rapper munkássága előtt tisztelegve.

2021 januárjában ugyanis Drake lett az első olyan előadó a streamingszolgáltatónál, akinél a meghallgatások száma átlépte, sőt, azóta már jócskán meghaladta az 50 milliárdos határt. Bő másféléves késéssel tehát erről a mérföldkőről emlékeznek meg a Barcánal, miközben külön kihangsúlyozták azt is, hogy ezzel a lépéssel szeretnének a zenét és labdarúgást még közelebb hozni egymáshoz.

A csapat egyébként már a mérkőzés előtt is egy egyedi, Drake nevével, valamint a bűvös 50-es számmal ellátott pólóban végzi majd a bemelegítést a Santiago Bernabéu stadion gyepén.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés