Kövess minket

Aztaa

A világ különböző pontjain rejtett el vastrónokat az HBO, most a Trónok harca fanokon a sor, hogy megtalálják őket

Bravúros promó.

Megosztva

Forrás: Game of Thrones / HBO

Vészesen fogynak a napok, kevesebb mint egy hónap van hátra a Trónok harca nyolcadik, egyben záróévadjának debütálásáig. Az HBO az így is óriási hype még tovább fokozásáért egy izgalmas projektbe kezdett március 18-án:

Egy mindannyiunk számára ismeretlen spotra helyeztek ki egy, a sorozatból jól ismert életnagyságú vastrónt, a rajongókat pedig a #ForTheThrone Quest kampány keretében arra buzdítják, hogy kutassák fel azt.

Az első trón egy erdős környezetbe került, ahogy az a Trónok harca hivatalos Youtube csatornájára feltöltött egy-egy órás, 360 fokos videókban is jól látszik. 

[vembed youtube=”iUZJiv5PiUM” ] Amint valaki rátalál egy vastrónra, az HBO rögtön fel is fedi majd az újabb helyszínt az újabb királyi ülőalkalmatossággal együtt. Hat hely lesz összesen, és mindegyik trónus megtalálására 15 nap áll a fanatikus fanok rendelkezésre.

A hátralévő időt a forthethrone.com/quest oldalon pörgő számlálón lehet figyelni, a később leleplezésre kerülő trónokat pedig szintén itt lehet majd csekkolni. Nem meglepő módon eddig, az egy nap leforgása alatt még senki sem bukkant rá a szóban forgó objektumra.

Forrás: www.forthethrone.com

Az HBO és a GoT a bravúros és interaktív marketingfogás kimaxolása érdekében egy, a közkedvelt széria pár színészével operáló promóvideót is posztolt, melyben a „The Quest For The Throne Is On” szlogen hangzik el:


A Trónok harca nyolcadik évada április 14-én startol.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés