Kövess minket

Hiphop

A világ legrosszabb rap kollektívája a New York-i rendőrségből állt össze

Maradjunk inkább a szolgálunk és védünknél.

Megosztva

Forrás:

Ha néztél már rap klipet nagyapáddal, aki a felénél felhorkan, hogy „Cöh ez nem zene, csak egymás után rakják a mondatokat, ilyet bárkit tud„, hogy utána be is mutassa milyen egyszerű ez a műfaj egy „Lementem boltba tejért, nem volt más csak kenyér” típusú rímmel, akkor kb. fel vagy készülve mi fog következni az alábbi videóban. Mindenki más jobb, ha leül.

[vembed youtube=”htHa5x-Kq_Q” ]A New York-i rendőrség (NYPD) Lower East Side városrészének parancsnoka, és a környező részek nyomozói ugyanis egy annyira kapitálisan KÍNOS rap videót készítettek, hogy az internet percek alatt szanaszét szedte őket. Nem is maradt fent sokáig az egyik közösségi oldalra feltöltött videójuk, de ekkor már késő volt, a legbénább rap kollektíva bénázása vírusként terjedt tovább, megfertőzve a hallójáratokat szerte a világon. A Drake „Energy” flowjával induló, JAY-Z hangú kopó mondatismétlése után kapunk snowboard szemüveges Eminem utánzatot, szégyenlős latinát, „ha nem rendőr lennék, rapper lennék” álmodozót, jamaicai Facebook huszárt, és egy arcot, aki inkább néz ki egy sitcomban szereplő zsarunak, mint igazinak. 

Habár a videó nyilvánvaló poénként, amolyan „látjátok, tudunk mi aranyosak és jófejek is lenni” mentalitással készült, a kommentelők nem igazán értékelték a próbálkozást. A fiatalok azt rótták fel a krúnak, hogy se nem vicces, se nem eszes az egész, szimplán kínos, vagy ahogy az egyik volt NYPD tag kommentelte: „Ha ilyen most a New York-i rendőrség, talán jobb is, hogy nyugdíjba mentem”.

(NYPOST)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés