Kövess minket

Hiphop

A volt G-Unit tag, Young Buck annyira le van égve, hogy fejenként 1 dolláros segítséget kért a rajongóitól

The Game is kisegítette a nehéz helyzetbe került rappert.

Megosztva

Forrás:

A darabjaira hullott G-Unit tagjainak egyértelműen nem egyenlően lettek leosztva a siker lapjai. Míg 50 Cent a legismertebb arcként sorra kapja a lehetőségeket, a csapat többi rapperének már sokkal nehezebb a dolga. A legnehezebb helyzetben talán Young Buck van, aki elvileg annyira le van égve, hogy nemrég egy a rajongóinak címzett videóban kért adományokat, minimum 1 dolláros összegben.

A rapper évek óta próbál szabadulni a G-Unit Records-os szerződéséből, miközben hangsúlyozza, hogy Fifty-nek kicsivel több pénzt kéne lecsurgatnia a közös jogdíjpénzekből. 50 Cent-nek persze esze ágában sincs sztornóznia a szerződést, ezért Buck végső elkeseredésében május közepén csődöt jelentett a bíróságon, melyben leírja, hogy mindösszesen 100 dollárnyi készpénze van, valamint további 200 dollár ruhákba és ékszerekbe fektetve, más ingósága nincs, gyakorlatilag a barátnője tartja el. Miután ezt több cikkben is publikálták, a rapper úgy gondolta, nincs vesztenivalója és a rajongóitól fog pénzt kérni. „Küldjetek 1 dollárt” – mondja a fanjainak címzett videóban. Buck egy GoFundMe adománygyűjtő oldalt indított és a Cash Appon keresztül is várta a felajánlásokat.

[vembed youtube=”vrbolknUwYQ” ]A segélykiáltást The Game is meghallotta, 1000 dollárt küldött Bucknak, mivel állítása szerint szomorúan látja, hogy a rapper 1 dollárokért kunyorog.

[instagram]CBhHCNOJ19D[/instagram]
A pénzek ezután keményen ömölhettek, hisz Buck pár napra rá bejelentette, hogy egy non-profit szervezethez csatornázza mostantól a felajánlásokat, mellyel a hátrányos helyzetűeknek segít majd, igaz ezt a kommentek közt sokan kamunak tartják, lényeg, hogy emberünk most már biztos nem fog éhen halni.

[instagram]CBYR-AIhpS_[/instagram]
(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés