Kövess minket

Elektronikus

A walesi rendőrök nyalókákkal jutalmazták a jól viselkedő illegál bulizókat

Igazán édes tőlük.

Megosztva

Forrás:

Az illegál bulik sokszor végződnek letartóztatásokkal, nem ritkán erőszakos összecsapásokkal a partiarcok és rendőrök között. Egy előző hétvégi walesi példa viszont azt mutatja, hogy néha a békés, diplomatikus megoldások sokkal kedvezőbb eredményekhez vezetnek.

Több mint 100 ember gyűlt össze július elsején este a walesi vidéken, Grwyne Fawr-on, hogy a várostól távol csapassák a rave-t, aminek a híre másnap reggel fél kilencre a helyi rendőrökhöz is eljutott. A hatóságok ki is vonultak a helyszínre, de ahelyett, hogy agresszívan léptek volna fel, inkább ledumálták a szervezőkkel, hogy délután 2-ig fejezzék be a bulit.

A kitűzött időpontban vissza is tértek a hegyekbe, ahol nyalókákat kezdtek osztogatni a bulizóknak, miután azok tényleg lekapcsolták a zenét és felszedték maguk után a szemetet. 

A helyi rendőrség szóvivője elmondta, hogy az ilyen események nem csak a környékbeli lakosságnak okoznak aggodalmat, de a bulizók is veszélyben vannak, hisz ha történik egy baleset nincs, aki ellátná a sérülést, de ugyanez a helyzet bármiféle drogproblémánál is. A szóvivő kihangsúlyozta, hogy ez a csapat kifejezetten együttműködő volt, és örülnek, hogy minden ilyen pozitívan alakult.

(Mixmag)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés